Dispositivos y accesorios
Papilotter med vilde ris og estragonsauce (2200 kcal)
Prep. 25min
Total 55min
4 portioner
Ingredientes
-
estragon, frisk kun blade (se variant)30 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i 2-3 cm tern400 g
-
citronsaft, friskpresset20 g
-
salt til at drysse på kyllingen
-
sort peber, stødt til at drysse på kyllingen
-
blandede grøntsager (fx broccolibuketter, peberfrugter, gulerødder, fennikel, kålrabi), skåret i 2 cm stykker400 g
-
fennikelfrø, tørret (opcional)1 tsk
-
olivenolie2 spsk
-
vand1200 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
vilde ris250 g
-
mælk200 g
-
hvedemel30 g
-
smør20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
889 mg
Proteína
39 g
Calorías
2390 kJ /
571 kcal
Grasa
17 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
69 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Madplan: fredag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tarteletter med kylling og asparges
1h 35min
Piri Piri kylling med salat
Nessuna valutazione
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nessuna valutazione
Provencalsk kylling
Nessuna valutazione
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nessuna valutazione
Oksekødskofta med feta
Nessuna valutazione
Kaloriefattig lasagne
Nessuna valutazione
Bahn mi med kylling
Nessuna valutazione
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nessuna valutazione
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Nessuna valutazione