Dispositivos y accesorios
Svinekam med kartoffelmos og salat
Prep. 25min
Total 1h
5 portion
Ingredientes
-
røget paprika, stødt2 spsk
-
chili, tørret i flager½ tsk
-
tørret estragon1 tsk
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
hvidløgspulver1 tsk
-
sukker1 tsk
-
svinekam (se tip)1000 g
-
kartoffel, melet skrællet, skåret i skiver1000 g
-
mælk350 g
-
salt1 tsk
-
smør i stykker30 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
persilleblad, frisk hakket, til servering
-
rucola til servering60 - 70 g
-
cherrytomat halveret, til servering20 - 25
-
balsamico til støvregn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
623.2 mg
Proteína
47.4 g
Calorías
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Grasa
33.4 g
Fibra
6.5 g
Grasas saturadas
13.5 g
Carbohidratos
44.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mad i Air-fryer
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Karrynudler med svinekød
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración