Dispositivos y accesorios
Spiralized spicy pickled carrots
Prep. 20min
Total 30min
3 jars
Ingredientes
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
115.2 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
996.9 kJ /
238.3 kcal
Grasa
1.1 g
Fibra
5.5 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
54.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled red onions
1h 50min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Chunky guacamole
10min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Creamy miso mushroom udon
45min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Meat feast pizza
1h 30min
Spinach and leek frittata
40min
Zucchini cheddar slice
45min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min