Dispositivos y accesorios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Prep. 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
807.4 mg
Proteína
25 g
Calorías
3745 kJ /
895.1 kcal
Grasa
60.9 g
Fibra
9.9 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Waffle Good Mash-Ups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Broccoli and Bacon Bites
1h
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Ninguna valoración
Creamy Feta Dip
5min
Express Pho Soup
1h 5min
Red Rice
55min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Carrot Pasta
1h 20min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min
Mac and Cheese (TM7)
20min