
Dispositivos y accesorios
Kuru Fasulye
Prep. 20min
Total 10h
4 porsiyon
Ingredientes
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Inf. nutricional por 1 porsiyon
Calorías
198.1 kcal /
828.6 kJ
Proteína
6.1 g
Grasa
15.9 g
Carbohidratos
9.5 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
7.7 g
Sodio
688.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Recetas
Turquía
Turquía

Ramazan Sofraları
29 Recetas
Turquía
Turquía