Dispositivos y accesorios
Salat med kylling, fersken og spinat med valnødder
Prep. 15min
Total 20min
2 portioner
Ingredientes
-
valnødder, uden skal80 g
-
olivenolie80 g
-
fed hvidløg1
-
kyllingebryst skåret i strimler (1 cm x 3-4 cm), duppet tør med køkkenrulle300 g
-
salt2 - 3 knivspidser
-
150 g abrikos, skåret i skiver (1 cm)ferskner skåret i skiver (1 cm)150 g
-
æblecidereddike30 g
-
sennep15 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
sukker2 - 3 knivspidser
-
spinatblade, friske300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 portioner
Sodio
2132 mg
Proteína
86 g
Calorías
12851 kJ /
3071 kcal
Grasa
292 g
Fibra
15 g
Grasas saturadas
43 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Klar på 30 minutter
5 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tarteletter med kylling og asparges
1h 35min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración