Sos cremos de ciuperci și vin alb

Sos cremos de ciuperci și vin alb

4.3 4 valoraciones
Prep. 10min
Total 30min
600 grame

Ingredientes

  • hribi uscați
    12 g
  • apă
    30 g
  • ciuperci portobello, proaspete tăiate grosier
    100 g
  • unt rece, tăiat bucăți
    50 g
  • șalote tăiate în jumătăți
    60 g
  • vin alb, sec
    120 g
  • supă de pui
    200 g
  • smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
    125 g
  • făină
    25 g
  • piper negru proaspăt măcinat
    2 prize
  • sare
    ¼ - ½ linguriță

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 600 grame

Sodio 1636 mg
Proteína 13 g
Calorías 3309 kJ / 789 kcal
Grasa 62 g
Fibra 10.3 g
Grasas saturadas 49 g
Carbohidratos 27 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...