
Dispositivos y accesorios
Braiseret svinekød og æg med ris
Prep. 10min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
vand1 liter
-
salt1 tsk
-
langkornede hvide ris200 gram
-
æg, store4
-
løg skåret i stykker110 gram
-
gulerødder skåret i stykker55 gram
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk15 gram
-
svinekød, hakket brudt i stykker450 gram
-
sake40 gram
-
soyasauce40 gram
-
mirin30 gram
-
sukker2 tsk
-
sukkerærter skåret i to170 gram
-
ristede sesamfrø til pynt2 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
689 kcal /
2883 kJ
Proteína
34 g
Grasa
35 g
Carbohidratos
51 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
12 g
Sodio
1352 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Smagen af Østasien
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
50min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración