Dispositivos y accesorios
Pære frangipane
Prep. 25min
Total 1h 30min
8 portioner
Ingredientes
Bund
-
smør skåret i tern og derefter frosset i 30 minutter120 g
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning180 g
-
flormelis40 g
-
havsalt1 knivspids
-
æggeblomme fra medium æg1
-
vand3 tsk
Pærer
-
vand500 g
-
pærer skrællet, halveret, udhugget (ca. 320 g)3
Frangipane-fyld
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker, hvid120 g
-
smør blødt120 g
-
æg, medium2
-
mandelmel120 g
-
hvedemel15 g
Topping
-
aprikosmarmelade smeltet1 spsk
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
2249 kJ /
538 kcal
Grasa
36 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pærer
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Ninguna valoración
Tiramisu
5h 20min
Cremet banantærte
4h 15min
Chokolademousse
3h 20min
Sprøde boller med creme
Ninguna valoración
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3h 20min
Cremet citronis
12h 10min
Karameller
2h
Kaffesmåkager
Ninguna valoración
Tiramisusmåkager
Ninguna valoración
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Ninguna valoración