
Dispositivos y accesorios
Pære frangipane
Prep. 25min
Total 1h 30min
8 portioner
Ingredientes
Bund
-
smør skåret i tern og derefter frosset i 30 minutter120 g
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning180 g
-
flormelis40 g
-
havsalt1 knivspids
-
æggeblomme fra medium æg1
-
vand3 tsk
Pærer
-
vand500 g
-
pærer skrællet, halveret, udhugget (ca. 320 g)3
Frangipane-fyld
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker, hvid120 g
-
smør blødt120 g
-
æg, medium2
-
mandelmel120 g
-
hvedemel15 g
Topping
-
aprikosmarmelade smeltet1 spsk
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
538 kcal /
2249 kJ
Proteína
8 g
Grasa
36 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Pærer
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
30min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración