Dispositivos y accesorios
Batbout met kaas
Prep. 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
184 mg
Proteína
16 g
Calorías
2062 kJ /
488 kcal
Grasa
12 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
76 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ramadan
20 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Ninguna valoración
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Ninguna valoración
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Ninguna valoración
Gegrilde zeevruchten plank
Ninguna valoración
Harira
7h
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Avocadosap met dadels
5min
Gozleme
1h 40min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Muntthee
25min