Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Maple Cream Custard
20min
Black Tahini
20min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Creamy Pea Soup
40min
Cucumber Lemonade
10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Strawberry Vinaigrette
5min
Lemon Feta Dressing
5min
Cream cheese spread with radishes
5min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min