Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 dk
Red Velvet Waffle
20 dk
Carrot Torte
1sa 10 dk
Rainbow Salad
30 dk
Layered Mexican Dip
25 dk
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1sa 50 dk
Brazilian Limeade
10 dk
Individual Pineapple Cheesecakes
3sa 50 dk
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10 dk
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 dk
Everything Bagel Dip
10 dk
Frozen Chocolate Peanut Butter Bars
1sa 30 dk