Dispositivos y accesorios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
595 mg
Proteína
2 g
Calorías
707 kJ /
169 kcal
Grasa
13 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Belacan
5min
Four Heavenly Kings
Ninguna valoración
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna valoración
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sweet and sour prawns
1h
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min