Dispositivos y accesorios
Vegan Danish Pastries
Prep. 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
90.5 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
29.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ruby Bhogal
6 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Flat bread
25min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Quick Falafel
30min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Besan ki burfi
5h 5min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2h 50min
Vegan Mayonnaise
15min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Onion bhaji
45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Pizza Marinara
1h 35min