Pannekaker med squash, mais og ricotta
TM5 TM6

Pannekaker med squash, mais og ricotta

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Ricotta

  • 1500 g melk
  • 40 g hvit eddik
  • ¼ ts salt

Pancakes

  • 310 g squash, delt i biter
  • 1 vårløk, kun den hvite delen, delt i biter
    o bien 1 sjalottløk, halvert
  • 40 g smør, usaltet, i terninger, pluss 5 ts ekstra til steking
  • 170 g selvhevende mel
  • 200 g kjernemelk
  • 2 egg, medium
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 130 g ferske sukkermaiskjerner
  • 5 ts smør, usaltet, til steking

Inf. nutricional
por 10 stykker
Calorías
1149 kJ / 273 kcal
Proteína
10 g
Carbohidratos
25 g
Grasa
14 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas