Dispositivos y accesorios
Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval
Prep. 10min
Total 35min
6 adag
Ingredientes
-
parmezán kéreg nélkül, darabolva (3 cm)20 g
-
fenyőmag1 ek
-
fokhagyma gerezd1
-
petrezselyem levél, sima, friss10 ág
-
extra szűz olívaolaj50 g
-
só½ tk
-
víz400 g
-
burgonya (kb. 6), hámozva, negyedelve400 g
-
zöld bab tisztítva400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 adag
Sodio
284.7 mg
Proteína
6 g
Calorías
885.7 kJ /
210.8 kcal
Grasa
16.1 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
500 kalória - Könnyű fogások minden napra
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Burgonyapüré
50min
Dauphinoise burgonya
50min
Paradicsomos rizs
30min
Kelbimbó saláta áfonyával és pekándióval
35min
Grillezett zöldségek feta sajttal
Ninguna valoración
Lencsesaláta mentával
Ninguna valoración
Spárga hirtelen sütve
15min
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1h 10min
Green Goddess saláta
10min
Rakott sajtos burgonya
2h 30min
Citromos orzo
Ninguna valoración
Friss sajt narancsvirág mézzel
35min