Dispositivos y accesorios
Søndags lammesteg
Prep. 15min
Total 1h 55min
4 portioner
Ingredientes
-
ansjosfileter i olie6
-
rosmarin, frisk kun blade1 kvist
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
kapers skyllet1 spsk
-
grønne oliven, uden sten40 g
-
fed hvidløg3
-
citronsaft20 g
-
olivenolie plus ekstra til dryp20 g
-
grov sennep2 tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra til krydring½ tsk
-
citronmyrte, tørret (valgfrit)½ tsk
-
lammebov, udbenet (se tip)1500 - 1800 g
-
pinjekerner til drys (valgfrit)
-
hvidvin100 g
-
gulerødder skåret i skiver2
-
løg, brune skåret i tern2
-
salt til krydring
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
854 mg
Proteína
78.3 g
Calorías
4766.9 kJ /
1135 kcal
Grasa
84.6 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
31.9 g
Carbohidratos
10.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
35 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Karrynudler med svinekød
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración