Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 gramů šalotky
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 30 gramů portského vína
- 300 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 4 vejce
- 80 gramů třtinového cukru
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 843.8 kJ / 201.7 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 10.8 g
- Grasas saturadas
- 4.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 217.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Višňové cookies s kokosem
35min
Pečený losos s cuketovými spirálkami vařenými v páře
Ninguna valoración
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Celozrnné croissanty
1 Std. 20 Min
Migas s papričkami Padrón
Ninguna valoración
Tabouleh s boby
50 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Ninguna valoración
Brazilský dezert quindim
30min
Avokádová polévka s krevetami
20 Min
Sněhová malina milkshake
10min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min