Dispositivos y accesorios
Clam Boil
Prep. 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
water340 g
-
white wine, dry225 g
-
new potatoes scrubbed340 g
-
sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)4
-
340 g andouille sausage, pre-cookedlinguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)340 g
-
clams cherrystone clams, scrubbed910 g
-
mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed910 g
-
unsalted butter diced115 g
-
lemon cut into wedges1
-
baguette sliced, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3118.8 mg
Proteína
87 g
Calorías
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Grasa
60.3 g
Fibra
7.2 g
Grasas saturadas
26.2 g
Carbohidratos
98.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Creamy Mushroom Soup
25min
Aperol spritz sorbet
Ninguna valoración
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Chili Cheese Dogs
50min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Fresh Orange Juice
5min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Matcha Nice Cream
35min
Browning Pork Strips
15min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min