Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
TM6 TM5

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

Black Garlic Purée

  • 100 g black garlic
  • 70 g apple juice

Aubergine Miso Spread

  • 50 g sunflower oil
  • 200 g aubergine, diced (1 cm)
  • 40 g miso
  • 40 g tahini
  • 40 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp ground cumin

Aubergine Halves

  • 1 aubergine
  • 3 tsp sunflower oil
  • 250 g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
    o bien fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • 2 Tbsp unsalted butter, diced

Serving

  • 16 edible flowers

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1832 kJ / 444 kcal
Proteína
8.5 g
Carbohidratos
14 g
Grasa
39 g
Grasas saturadas
10 g
Fibra
7.8 g
Sodio
500 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas