Dispositivos y accesorios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Prep. 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Grasa
52.4 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
24.1 g
Carbohidratos
21.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
French Toast
40min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Ninguna valoración
Sautéing Onions and Garlic
Ninguna valoración
Chamomile Tea Latte
10min
Vegetarian Tacos
Ninguna valoración
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Bannock Bread
45min
Shrimp and Crab Stack
25min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Curried Butternut Cream Soup
35min