Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g olijfolie
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- stokbrood, om op te dienen
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Proteína
- 53.3 g
- Carbohidratos
- 28.6 g
- Grasa
- 14.6 g
- Grasas saturadas
- 2.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 1401.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tex-mexburger
4h 25min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Vegan bananen-kokoscake
Ninguna valoración
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Ninguna valoración
Sushi donuts
50 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Ninguna valoración
Zoetzure varkensribbetjes
40 λεπτ.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Ninguna valoración
Kippennoedelsoep
1ωρ. 35 λεπτ.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2hod.
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Ninguna valoración