Dispositivos y accesorios
Fyldte løg med græskar og rosmarin
Prep. 30min
Total 1h 30min
6 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)80 g
-
fed hvidløg1
-
rosmarin, frisk plus ekstra til pynt2 kviste
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
løg skrællet (ca. 125 g hver)6
-
græskar skåret i tern (ca. 2-3 cm)250 g
-
vand200 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
0.6 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
637.3 kJ /
152.3 kcal
Grasa
7 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vinter
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Blomkålspuré med trøffel
25min
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Ninguna valoración
Falafel-vafler
Ninguna valoración
Ris salat med grøntsager
Ninguna valoración
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Ninguna valoración
Bulgurhvede
Ninguna valoración
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Ninguna valoración
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Ninguna valoración
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Ninguna valoración
Pimento dip
Ninguna valoración