Dispositivos y accesorios
Dampet laks med ingefærsglaze
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
vand1200 g
-
salt plus ekstra til at krydre med1 ½ tsk
-
200 g ris, basmatiris, jasmin200 g
-
fersk laksefilet, uden skind (ca. 100-150 g hver)4
-
ingefær, stødt2 tsk
-
sort peber, friskkværnet4 knivspids
-
sukkerærter200 g
-
ingefær skåret i 2 mm skiver10 g
-
honning80 g
-
soyasauce30 g
-
hvidløgspulver½ tsk
-
chili, tørret i flager1 - 2 knivspids
-
forårsløg skåret i tynde skiver10 g
-
sesamfrø ristede1 tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1536.3 mg
Proteína
86.8 g
Calorías
4618.3 kJ /
1103.8 kcal
Grasa
54 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
62.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sunde middagsretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stegte nudler med rejer
Ninguna valoración
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1h 15min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Ninguna valoración
Havbras med krydderolie
Ninguna valoración
Laks med grøntsagssovs
Ninguna valoración
Burger af havtaske og laks
Ninguna valoración
Fiskeburger
Ninguna valoración
Laks med aromaer ved 50°C
Ninguna valoración