Dispositivos y accesorios
Courgettepasta med kalkunbolognese
Prep. 20min
Total 40min
4 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i halve80 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i mindre stykker80 g
-
selleri skåret i mindre stykker40 g
-
olivenolie40 g
-
kalkun, hakket350 g
-
tomatpure2 teske
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
salt1 teske
-
hvid peber, stødt½ teske
-
courgette skåret i spiraler (se tip)750 g
-
cherrytomater skåret i halve150 g
-
fetaost smuldret100 g
-
oliven skåret i skiver40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1094.5 mg
Proteína
24.8 g
Calorías
1550 kJ /
370.5 kcal
Grasa
24 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
17.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lidt og let til ugen
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling garam masala
50min
Kylling med kartoffelmos og gravy
1h 10min
Svinekød med grøntsager og ris
Ninguna valoración
Bøf-fajita på søde kartofler
1h
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1h 20min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración