Laks med citronhollandaise, asparges og ris
TM6

Laks med citronhollandaise, asparges og ris

4.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

Citronhollandaise

  • 15 g vand
  • 30 g citronsaft
  • 225 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
  • 4 æggeblommer, fra store æg
  • 1 tsk salt, efter smag
  • 1 knivspids sort peber, stødt, efter smag

Laks, asparges og ris

  • 30 g korianderblade, friske
    o bien 30 g persilleblade, friske
  • 1 citron, kun fintrevet skal
  • 285 g ris, jasmin
  • 1000 g vand
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk salt, efter smag
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 340 g asparges, grønne
    o bien 340 g broccoli delt i buketter
  • 450 g laksefilet, frisk, med eller uden skind, ( ca. 3 cm tyk)
  • salt, efter smag

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3778 kJ / 903 kcal
Proteína
33 g
Carbohidratos
62 g
Grasa
58 g
Grasas saturadas
32 g
Fibra
1 g
Sodio
672 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas