Pierogi med kød
TM5 TM6

Pierogi med kød

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Fyld

  • 100 g løg, skåret i kvarte
  • 20 g rapsolie
  • 320 - 350 g oksekød, kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
  • 40 - 50 g gulerødder, kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • ¼ - ½ tsk merian, frisk

Pierogi

  • 250 g vand, plus ekstra til tilberedning af pierogi
  • 1 æg
  • 20 g rapsolie
  • 560 g hvedemel, til at drysse med
  • 1 knivspids salt, til tilberedning af pierogi
  • vand, til tilberedning af pierogi
  • salt, til tilberedning af pierogi

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2006 kJ / 479 kcal
Proteína
20.3 g
Carbohidratos
74.3 g
Grasa
12.1 g
Fibra
3.1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas