Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g paste lungi tip fidelini (timp de fierbere 7 minute)
- 80 g ceapă, tăiată jumătăți
- 4 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 800 g pulpă de roșii, din conservă
- 120 g pastă de roșii (concentrat)
-
4
cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume, fărâmițate
o bien 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă, din carne sau legume - 2 - 3 lingurițe chimion măcinat, după gust (opcional)
- 1600 g apă
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 446 kJ / 107 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 14 g
- Grasa
- 4 g
- Grasas saturadas
- 0 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 599 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tort cu mascarpone și ciocolată
Ninguna valoración
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Spaghetti Vongole
Ninguna valoración
Paste cu sos consistent de legume
Ninguna valoración
Boeuf bourguignon
1hod. 30min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Ninguna valoración
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35min
Supă cremoasă de dovlecel
Ninguna valoración
Seitan cu legume, la borcan
Ninguna valoración
Cotlet de porc sous-vide
2h
Clătite cu două feluri de umplutură
40min