Dispositivos y accesorios
Gluten-Free Bagels
Prep. 25min
Total 1h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
-
whole milk divided4 oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
1 tbsp maple syrup, pureagave syrup1 tbsp
-
oat flour8 oz
-
rice flour plus extra to dust7 oz
-
tapioca flour3 oz
-
salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
1050.8 mg
Proteína
10.5 g
Calorías
1665.3 kJ /
398 kcal
Grasa
8.6 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breakfast on-the-go
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Blueberry Yogurt
13h
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten-Free Crepes
45min
Gluten free flour mix
10min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min