Dispositivos y accesorios
Karrykylling med rissalat
Prep. 20min
Total 50min
6 portioner
Ingredientes
-
kyllingebryst, uden skind skåret i mindre stykker (3 cm x 3 cm)300 g
-
abrikos, tørret, udstenet halveret50 g
-
salt1 teske
-
sort peber, stødt½ teske
-
solsikkeolie40 g
-
vand140 g
-
græsk yoghurt130 g
-
gurkemeje, stødt1 spsk
-
karry mild2 spsk
-
ris, parboiled langkornet350 g
-
kokosmælk, dåse400 g
-
ærter, frost optøet80 g
-
salatblade til servering, f.eks. cikorie
-
mandler, flager ristet (ca. 40 g)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
463 mg
Proteína
19 g
Calorías
1736 kJ /
415 kcal
Grasa
11 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
56 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna valoración