Dispositivos y accesorios
Puré af hvide bønner med spinat
Prep. 5min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
Spinat
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
babyspinat, frisk250 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Hvid bønnepuré
-
skalotteløg30 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hvide bønner skyllet og drænet250 g
-
vand160 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
401 mg
Proteína
7 g
Calorías
946 kJ /
226 kcal
Grasa
16 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerretter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cremede champignoner
Ninguna valoración
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Ninguna valoración
Falafel-vafler
Ninguna valoración
Ris salat med grøntsager
Ninguna valoración
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Ninguna valoración
Bulgurhvede
Ninguna valoración
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Ninguna valoración
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Ninguna valoración
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Ninguna valoración
Pimento dip
Ninguna valoración