Dispositivos y accesorios
Basisopskrift på vegansk bechamel, ragu med røde linser og sautéret spinat og svampe
Prep. 20min
Total 2h 20min
1 portion
Ingredientes
Vegansk bechamel sauce
-
soyamælk700 g
-
muskatnød, stødt½ teske
-
salt1 teske
-
hvedemel40 g
-
olivenolie10 g
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
Ragu med røde linser
-
gulerødder (ca. 1 gulerod), skåret i stykker100 g
-
løg halveret100 g
-
selleristilk skåret i stykker80 g
-
fed hvidløg2
-
tørrede tomater i olie, drænet80 g
-
olivenolie30 g
-
røde linser, tørret (se tip)330 g
-
salt1 - 1 ½ teske
-
sort peber, stødt½ teske
-
1 ½ teske farinsukker1 ½ teske
-
laurbærblade, tørrede2
-
allehånde, hele (opcional)3
-
vand550 g
-
hakkede tomater800 g
-
balsamico30 g
Sautéret spinat og svampe
-
spinatblade, friske400 g
-
vand1000 g
-
olivenolie40 g
-
salt2 - 3 knivspids
-
fed hvidløg2
-
løg halveret60 g
-
champignon, frisk kvarte600 g
-
salt1 teske
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
8447 mg
Proteína
163 g
Calorías
13556.2 kJ /
3240 kcal
Grasa
104 g
Fibra
85 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
465 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mindre kød, mere grønt
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nøddesmør
Ninguna valoración
Peanutbutter
Ninguna valoración
Crunchy peanutbutter
Ninguna valoración
Blomkålsris
10min
Mandelmælk
Ninguna valoración
Tahin
Ninguna valoración
Æggefri mayonnaise
Ninguna valoración
Wakame gomasio
Ninguna valoración
Basilikumolie
Ninguna valoración
Grøntsagsbouillon
Ninguna valoración
Cashewcreme
Ninguna valoración
Soba nudler
Ninguna valoración