Dispositivos y accesorios
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Prep. 10min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
402.7 mg
Proteína
6 g
Calorías
1356.7 kJ /
323 kcal
Grasa
17 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
37.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Naturally Sweet
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Quick almond biscuits
35min
Lemon coconut bliss balls
40min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Apple cinnamon muffins
40min