Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 713 kJ / 170 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 1.3 g
- Grasa
- 14 g
- Fibra
- 0.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Čabajská pomazánka
15min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Tvarůžková pomazánka
5min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Třená niva
5min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Hermelínová pěna
10min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min