Dispositivos y accesorios
Piept de pui sous-vide
Prep. 10min
Total 1h 55min
2 porții
Ingredientes
-
piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)4 bucăți
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1200 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porție
Sodio
181 mg
Proteína
64 g
Calorías
1171 kJ /
280 kcal
Grasa
2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide - Rețete de bază
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
3h 30min
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4h 45min
Piept de vită sous-vide
Ninguna valoración
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Piept de rață sous-vide
Ninguna valoración
Medalioane de vițel sous-vide
Ninguna valoración
Cotlet de porc sous-vide
2h
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Carne tocată
35min
Burgeri-clovni
2h
Șoricei din cartofi copți
1h 15min