Dispositivos y accesorios
Cotlet de porc sous-vide
Prep. 20min
Total 2h
2 porții
Ingredientes
-
cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)2
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1400 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
-
unt1 lingură
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porție
Sodio
228 mg
Proteína
77 g
Calorías
2181 kJ /
521 kcal
Grasa
23 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide - Rețete de bază
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 godz. 30 min
Rulouri de vită pizzaiola
1 godz. 10 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Pește gras sous-vide
1 godz. 5 min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 godz. 15 min
Ketchup cu curry
Brak ocen
Fudge cu lichior irlandez și fistic
4 godz. 25 min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 godz. 40 min
Covridog
55 min