Dispositivos y accesorios
Gnocchi med Taleggio ost
Prep. 45min
Total 1h 40min
6 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (2 cm)35 g
-
vann1000 g
-
poteter, melne skrelt, delt i skiver (0.5 cm)370 g
-
gresskarkjøtt i terninger (2-3 cm)225 g
-
hvetemel80 g
-
sitronskall1 - 2 stykker
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing580 g
-
egg, medium1
-
havsalt3 ½ ts
-
smør, usaltet25 g
-
melk300 g
-
Taleggio ost i biter150 g
-
gressløk, fersk hakket2 - 3
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
21.6 g
Calorías
2600 kJ /
622 kcal
Grasa
15.2 g
Carbohidratos
99.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna valoración
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna valoración
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna valoración
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna valoración
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna valoración
Rekelinguine med krabbe
Ninguna valoración
Squashpasta med røkt laks
Ninguna valoración
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna valoración
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna valoración
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Makaronigrateng
Ninguna valoración