Dispositivos y accesorios
Rekelinguine med krabbe
Prep. 10min
Total 25min
4 porsjoner
Ingredientes
-
sitron tynne skreller av hud og juice1
-
vann1000 gram
-
havsalt1 ¼ teskje
-
olivenolje1 teskje
-
pasta, tørr, type linguine250 gram
-
hvitløksfedd2
-
reker, rå, pillet150 gram
-
crème fraîche, min 30% fett80 gram
-
krabbekjøtt, ferskt, uten skall hvit, brun eller blanding200 gram
-
ruccola, blader pluss ekstra for servering70 gram
-
malt svart pepper1 klype
-
pinjekjerner ristet30 gram
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
24.5 g
Calorías
1984 kJ /
474 kcal
Grasa
20.8 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fristelser fra Roma
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna valoración
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna valoración
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna valoración
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna valoración
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna valoración
Squashpasta med røkt laks
Ninguna valoración
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna valoración
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna valoración
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Makaronigrateng
Ninguna valoración
Pasta med grønnsaksragu
Ninguna valoración