Dispositivos y accesorios
Tagliatelle med gresskar
Prep. 15min
Total 1h 10min
8 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring40 g
-
blandede grønnsaker (feks. stangselleri, gulrot og løk), delt i biter (2-3 cm)100 g
-
vann til å koke pasta
-
havsalt3 ts
-
400 g oksekjøttdeig, delt i biterkalvekjøttdeig delt i biter400 g
-
malt svart pepper1 klype
-
pasta, tagliatelle320 g
-
tørr hvitvin60 g
-
løk delt i fire50 g
-
baconterninger (1-2 cm)100 g
-
gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)700 g
-
mozzarella delt i biter (2-3 cm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
26.4 g
Calorías
1832 kJ /
438 kcal
Grasa
24.8 g
Carbohidratos
27.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna valoración
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna valoración
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna valoración
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna valoración
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna valoración
Rekelinguine med krabbe
Ninguna valoración
Squashpasta med røkt laks
Ninguna valoración
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna valoración
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna valoración
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Makaronigrateng
Ninguna valoración