Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
TM6 TM5

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.8 (50 valoraciones )

Ingredientes

Zucchini Cupcakes

  • 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
  • 3 large eggs
  • 8 oz sugar
  • 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
  • 3 ½ oz orange juice
  • 12 oz all-purpose flour
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground cloves

Cream Cheese Frosting

  • 12 oz confectioners sugar
  • 8 oz cream cheese, diced
  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tsp vanilla extract
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1088 kJ / 260 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
36 g
Grasa
12 g
Grasas saturadas
5 g
Fibra
1 g
Sodio
225 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas