Dispositivos y accesorios
Venezia Bread
Prep. 30min
Total 11h
1 Total recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
4841 mg
Proteína
63 g
Calorías
9858 kJ /
2356 kcal
Grasa
63 g
Fibra
16 g
Grasas saturadas
9 g
Carbohidratos
386 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Artisan Breads
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Baguettes
15h
Apple Wheat Starter
72h 20min
White Bread
6h
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min