Dispositivos y accesorios
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Prep. 15min
Total 1h
3 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1936 mg
Proteína
29 g
Calorías
1703 kJ /
407 kcal
Grasa
16 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Squid Ink Pasta
1h
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Tuna Tartare
40min
Egg Drop Soup
45min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Korean Beef Sauté
1h 25min