Dispositivos y accesorios
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Prep. 15min
Total 1h
3 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1936 mg
Proteína
29 g
Calorías
1703 kJ /
407 kcal
Grasa
16 g
Fibra
7 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Mushroom Soup
25min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Artichokes
55min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Egg Drop Soup
45min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Scampi
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Lychee Sorbet with Vodka
8h 15min
Lobster Bisque
1h 50min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min