Dispositivos y accesorios
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Prep. 20min
Total 1h
20 pieces
Ingredientes
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
55 g wateregg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
164 mg
Proteína
3 g
Calorías
636 kJ /
152 kcal
Grasa
6 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kneading: Asian Recipes
11 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Sambal Belacan
10min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Nasi Lemak
45min
Nasi Lemak
45min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min