Dispositivos y accesorios
Nasi Lemak
Prep. 10min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
Coconut milk rice
-
water1100 g
-
rice washed and drained350 g
-
coconut milk room temperature200 g
-
fresh root ginger smashed20 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
fresh lemon grass white part only and sliced2 stalks
-
salt1 ½ tbsp
-
eggs4
Sambal ikan bilis
-
tamarind paste20 g
-
water100 g
-
dried chillies large and mild heat, deseeded and soaked to soften40 - 80 g
-
garlic cloves5
-
shallots150 g
-
vegetable oil40 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar40 g
-
salt1 tsp
-
fried ikan bilis (dried anchovies)60 g
-
onions (approx. 2 onions), thinly sliced200 g
-
cucumber sliced, to garnish1
-
unsalted peanuts unsalted, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
40 g
Calorías
3704 kJ /
885 kcal
Grasa
36 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
99 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Sambal Petai Prawns
20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken Porridge
35min