Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
TM6 TM5

Coconut Curry Chicken with Veggie Rice

3.7 (212 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)
  • 6 tsp Madras curry powder, divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp turmeric powder
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 13 ½ oz canned coconut milk, full cream
  • 4 oz snow peas, sliced in thin strips
  • 4 oz red bell peppers, sliced in thin strips
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Veggie Rice

  • 10 oz broccoli florets
  • 10 oz cauliflower florets
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • salt, to taste
  • ground pepper, to taste
  • ½ - 1 lime, juice only, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3372 kJ / 806 kcal
Proteína
65 g
Carbohidratos
18 g
Grasa
55 g
Grasas saturadas
30 g
Fibra
5 g
Sodio
906 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas