Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
3 - 4
polévkové lžíce řeřichy (10 gramů)
o bien 3 - 4 polévkové lžíce pažitky (10 gramů) - 150 gramů červených ředkviček
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 200 gramů čerstvého sýra
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 374.2 kJ / 89.4 kcal
- Proteína
- 1.7 g
- Carbohidratos
- 1.9 g
- Grasa
- 8.6 g
- Grasas saturadas
- 4.8 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 171.9 mg
Recetas alternativas
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 min
Budapešťská pomazánka
10 min
Šunková pěna
5 min
Falešná humrová pomazánka
15min
Nádivka z cukety
50 menit
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 menit
Česnekovo sýrová pomazánka
5 min
Pomazánka z červené řepy
5 min
Hermelínová pěna
10 min