Dispositivos y accesorios
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Prep. 20min
Total 1h 20min
5 portions
Ingredientes
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1077 mg
Proteína
21 g
Calorías
2335 kJ /
558 kcal
Grasa
23 g
Fibra
14 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
71 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meal Prep
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Soy Yogurt
11h 30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Vegan Pesto
10min
Vegan Cashew Sauté
35min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Black Bean Walnut Patties
35min
Tofu Ramen Bowl
55min
Black Bean Brownies
35min