Dispositivos y accesorios
Snapper with Spiced Oil
Prep. 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
184.4 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Grasa
38.9 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
16.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Baked Chili Beans
50min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Buddha Bowl with Chicken
Ninguna valoración
Avocado Tuna Salad
5min
Chamomile Tea Latte
10min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Fish and Zucchini
35min