
Dispositivos y accesorios
Zelný salát s křenem
Prep. 5min
Total 10min
4 porce
Ingredientes
-
30 gramů křenu, čerstvého
-
150 gramů jablek bez jádřinců, napůl
-
300 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
1 polévkovou lžíci cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 čajová lžička soli
Inf. nutricional por 1 porce
Calorías
92 kcal /
386 kJ
Proteína
1.4 g
Grasa
5.3 g
Carbohidratos
9.7 g
Fibra
2.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Výběr porcí
244 Recetas
República Checa
República Checa

Základní kuchařka
189 Recetas
República Checa
República Checa