Dispositivos y accesorios
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Prep. 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
73.2 mg
Proteína
6 g
Calorías
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
6.8 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Summer Servings
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Mango Chutney
1h 20min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Lemon Bundt Cake
2h
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Pistachio Cranberry Biscotti
2h
Chocolate Mousse
3h 20min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min