Dispositivos y accesorios
Máslo s tuňákem a petrželí
Prep. 15min
Total 1h 20min
320 gramů
Ingredientes
-
1 snítka čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
1 - 2 špetky soli
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 gramů
Proteína
9.7 g
Calorías
2140.6 kJ /
511.6 kcal
Grasa
53.3 g
Fibra
0.1 g
Carbohidratos
0.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Másla
11 Recetas
República Checa
República Checa
También podría gustarte...
Štědrovečerní rybí polévka
50min
Třená niva
5min
Čabajská pomazánka
15min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Šunková pěna
5min
Boží milosti
30min
Křenová pomazánka
7min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50min
Marinované papriky
55min
Šunková pěna se smetanou
5min
Škvarková pomazánka
5min
Drožďová pomazánka
15min